Home » Onlinebutik » Spegeln utan ram » Golvspegel – Båge

Golvspegel – Båge

295,00 440,00 

En spegel designad för att placeras på golvet för att luta sig mot väggen! Bakom spegeln finns en unik avtagbar fot som gör att spegeln kan justeras från golvet till en höjd av 0-15 mm. Vi rekommenderar att du installerar spegeln minst några kilometer från golvet, vilket gör spegeln mer hållbar och mindre benägen för stötar. Benen kan tas bort och spegeln kan även hängas på väggen från krokarna på baksidan.

Spegeln är stor, 900 mm (90 cm) bred och 1 900 mm (190 cm) hög. Färgen på spegeln är ljus och tjockleken är 4 mm. Kanterna är slipade och det finns en säkerhetsfilm bakom spegeln.

Ytterligare information

Koko

900x1900mm

Speglarna vi gjort

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Interior_by_Maria (@interior_by_maria) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sandra Lindahl (@sandralindahll) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Emma Ekman (@houseofekman) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön JENNI TUOMINEN (@jjennijanina) jakama julkaisu

Teknisk information

Standardstorleken på spegeln är 900x1900mm (90x190cm). Spegelns tjocklek är 4 mm och färgen är ljus. Bakom spegeln sitter en säkerhetsfilm, vars syfte är att hålla spegeln i storleken vid ett eventuellt brott så att fragmenten inte sprids lika brett som utan säkerhetsfilmen.

Bakom spegeln finns monteringskrokar och magnetiskt fästa ben som kan användas för att justera spegelns höjd från golvet.

Montering

Bakom spegeln finns hängkrokar som den kan hängas upp på väggen med. Det finns även ett fotsystem som fästs magnetiskt på spegelns undersida. Benen är justerbara i höjdled och gör att spegeln kan monteras från golvet. Vi rekommenderar att du lämnar ett mellanrum på 5-10 mm mellan spegeln och golvet. NOTERA! Haka alltid fast spegeln i väggen upptill. Spegeln vilar INTE bara på dina fötter utan risken att falla är stor.

Justera först benen till lämplig höjd och placera spegeln i önskad vinkel mot väggen. Var försiktig så att du inte tippar spegeln när du justerar den. Spegelns kanter är känsliga för stötar, var försiktig så att du inte slår dem. När spegeln är på lämplig plats, markera krokarnas placering på väggen och skruva fast de medföljande krokarna (2st) i väggen. Häng upp spegeln på väggkrokarna och se till att benen är i rätt höjd och att spegeln är i önskat läge.